slide1 slide2
choco_tablet

Scurt Istoric

Food Distributione SRL, fabricant al produselor din ciocolată și specialități de ciocolată sub mărcile înregistrate Galactic și Spria, a fost înființată în anul 2000. Este o companie privată cu capital românesc, tehnologie modernă și personal specializat.

Fabrica deține o capacitate de producție de aproximativ 3000 tone anual, iar portofoliul de producție cuprinde:

  • Clasa Real Chocolate (SPRIA): praline, figurine, specialități, napolitane învelite în ciocolată, ciocolată de casă, ciocolată menaj și Horeca
  • Clasa Compound (GALACTIC): tablete simple și umplute, batoane, cuverturi, specialități tip family, creme tartinabile, napolitane simple și glazurate

Prima ciocolată Galactic a fost produsă în noiembrie 1997 sub forma unei tablete și a unui baton neumplut (ciocolată cu lapte). Treptat, produsele s-au diversificat la tablete și batoane simple și umplute cu diverse creme, creme tartinabile și napolitane, produse care au fost distinse cu medalia "Marca de Aur" la Salonul Național al Dulciurilor organizat de către Uniunea Generala a Industriașilor din România (UGIR 1903).

Galactic

Această secțiune va fi actualizata în curând!

Cum Comand

Persoanele fizice pot comanda produsele noastre contactându-ne telefonic sau prin email:

      0744-700.435

      office@galactic.roPersoanele juridice pot comanda produsele noastre contactându-ne telefonic sau prin email:

      0745-348.683

      vanzari@galactic.ro

Produsele noastre

Tradiţionale prin reţete şi moderne prin forma de prezentare şi grafica ambalajelor, realizate din ingrediente atent selecţionate, cu o tehnologie modernă, produsele noastre aduc satisfacție consumatorilor mari și mici privind raportul calitate / preț.


Echipa

Parteneri